Je Money Mindset is als een spier die je kunt trainen. In deze podcast deel ik het verhaal van mijn klant die de investering in mijn coaching traject manifesteerde door in te tunen op de money mindset “Money is Everywhere”. Ook ontdek je praktische tips en strategieën zodat jij hetzelfde kan doen.

Luister de podcast: Money is Everywhere – Leer hoe je Geld Aantrekt

Start met het trainen van je Money Mindset

Eerder schreef ik al een blog en nam ik een podcast op over Money Mindset en hoe je kunt starten om deze te trainen

Coaching & werken aan je Money Mindset?

Ben je op dit moment bewust dat jouw relatie met geld je bedrijfsgroei in de weg staat? Dan is mijn coaching incl. hypnose voor jou wellicht de oplossing om hier voorgoed mee af te rekenen. Bekijk deze pagina over mijn traject en vraag vandaag nog een gratis kennismaking met mij aan.