Heb jij je wel eens afgevraagd waarom je bedrijf niet hard(er) groeit? Terwijl je er alles aan doet, om voorbij die ene magische omzetgrens te komen die jij jezelf hebt gesteld? 

Frustrerend hé? 

Je vraagt jezelf misschien wel hardop af: “Waar doe ik het in hemelsnaam allemaal voor?” 

Het lijkt er namelijk niet op dat al dat extra marketing budget of die extra teamleden zich echt terug betalen. 

Welkom bij ondernemerschap 2.0. Je bent zojuist aanbeland bij het volgende level.

Luister mijn podcast om te horen wat er voor nodig is om harder te groeien met je bedrijf en die magische omzet grens voorbij te streven. Het is een regelrechte mindf*ck die ervoor zorgt dat veel ondernemers onnodig klein blijven, terwijl hun bedrijf juist zoveel potentie heeft.

Oh en goed om te weten, omzet zegt natuurlijk nog niet zo heel erg veel. Het draait om wat er onderaan de streep voor je overblijft. Winst. Laat je dus niet gekmaken als je weer eens aan het scrollen bent op social media. 

Luister de podcast: Voor als je Harder Wilt Groeien met je Bedrijf

Hulp nodig om je bedrijfsgroei + mindset switch te realiseren?

Daar help ik je heel erg graag bij. Dat is namelijk wat ik het liefste doe en niet zonder resultaat. Lees de ervaringen maar van eerdere klanten zoals Lieke de Bever van Topfit Suikervrij, of van Laura van ‘t Leerlab en natuurlijk mag je ook een kijkje nemen op de pagina over mijn coaching traject.  Enthousiast? Plan vrijblijvend een Explore call met mij in, om nader kennis te maken. Zodat we samen kunnen kijken hoe ik je kan helpen met de mindset switch en bedrijfsgroei.

Lieke de Bever van Top Fit Suikervrij en Laura Koops van 't Leerlab over business coaching bij birgit luijk